Ametller Origen, companyia d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat, s’adhereix al Compromís Europeu del Pollastre amb l’objectiu de seguir contribuint en la millora de les condicions de cria del pollastre, en línia amb la seva estratègia de sostenibilitat de promoure uns hàbits de vida més saludables i sostenibles. Actualment, la companyia té certificada des del 2021 tota la carn de pollastre, així com vedella, vedella ecològica, xai, conill, porc i gall dindi, amb el segell Welfair TM de Benestar Animal. Tanmateix, compta també amb aquesta certificació en la categoria d’ous.

Aquesta iniciativa aplica al 100% de pollastre fresc, congelat i aquells productes que continguin més del 50% d’ingredient de pollastre de marques pròpies i té com a requisits complir tota la normativa europea sobre benestar animal, garantir la reducció de la densitat de pollastres per metre quadrat, millorar les condicions mediambientals d’on viuen els animals (la qualitat de l’aire, la il·luminació i el terra de palla), canviar les races de creixement ràpid per les de lent, mètodes d’atordiment més humanitaris i compliment de les mesures anteriors a través d’auditories.

Actualment, la companyia ja compleix amb més de la meitat d’aquests punts i es compromet a treballar juntament amb els seus proveïdors per complir la resta de requisits abans de 2026.