Des dels nostres inicis, a Ametller Origen hem desenvolupat un ADN propi, genuí i autèntic, tant als nostres camps com a l’obrador i a les botigues, per oferir-te aliments de qualitat i diferencials, amb el màxim de sabor i nutrients.  I és que som molt més que un origen, perquè tenim una manera de ser, de treballar, de conrear, de crear, de produir, de viure, de créixer, d’estimar el camp, de cuinar, de somiar i d’entendre la sostenibilitat única. I avui, et volem explicar quina és la nostra manera de fer les cremes de verdures.

Una manera de fer les nostres cremes de verdures

L’any 2006 vam posar en marxa l’obrador central, ubicat a Olèrdola, una cuina de 4.000 m² on elaborem una àmplia gamma de productes frescos com les truites, les sopes, els iogurts, les cremes i els plats cuinats, com tu ho faries a casa.

En el cas de les nostres cremes de verdures, primer sofregim les verdures i, posteriorment, les bullim. D’aquesta manera, en potenciem el sabor natural. Tenim diferents varietats, algunes durant tot l’any, com les cremes de carbassó, de carbassa, de pastanaga, vichyssoise, de verdures i thai (pastanaga i coco) i d’altres que elaborem en funció de la temporalitat de les verdures; com la de pèsols, de carxofa o de bròcoli i kale.

D’altra banda, elaborem les cremes com tu ho faries a casa; de manera 100% natural, sense additius ni tractaments, per allargar-ne la vida útil, ja que un cop cuinades les portem directament a botiga perquè les puguis gaudir.

Ara ja coneixes quina és la nostra manera i el secret de les nostres cremes de verdures, no dubtis a tastar-les. Troba-les a la teva botiga habitual i a la botiga online.