Compliance

Ametller Origen ha apostat, des dels seus inicis, per l’honestedat, la transparència, la responsabilitat, la igualtat i el compromís amb el seu entorn social i mediambiental.

Aquest compromís ha guiat sempre a la companyia i ha fixat les bases del Codi Ètic, un marc normatiu on es recullen els valors i principis que regeixen l’activitat del Grup, així com la dels professionals de la casa i la de la resta de col·laboradors i que és garantia del creixement i èxit del grup.

Com assegurar el compliment normatiu del Grup

És important detectar i prevenir possibles comportaments irregulars per assegurar el compliment de les lleis vigents, el Codi Ètic i qualssevol altra normativa interna. En aquest cas, la teva ajuda ens permet controlar que s’actua d’acord amb la legalitat vigent.

Per això, posem a disposició dels col·laboradors, consumidors i socis comercial un sistema per comunicar possibles incompliments normatius. Tota la comunicació serà tractada amb la màxima confidencialitat.

Quins fets es poden notificar?

Pots informar d’aquells fets que puguin suposar un incompliment de la normativa legal, el Codi Ètic o qualssevol normativa interna vigent i que pugui tenir greus conseqüències per l’empresa com:

– Delictes financers i contra el patrimoni

РDelictes de compet̬ncia

– Incompliment de la normativa de la Protecció de Dades

– Altres infraccions greus

Les qüestions relacionades amb publicitat, reclamacions, etc. S’han de fer via atenció al client. Aquest canal és d’ús exclusiu per a comunicar un incompliment de la normativa legal interna i externa.

Com enviar una comunicació?

Per comunicar, de manera confidencial, aquelles activitats i conductes presumptament irregulars, pots fer-ho de dos formes:

Enviar una comunicació a través de l’app Co-Resol (el més aconsellable).

Passos a seguir:

1 – Descarrega’t l’app Co-Resol. És gratuïta i està disponible a l’App Store i Google Play
Prem el botó “fer un click” i introdueix el codi Ametller

2 – Selecciona la persona o el departament al qual vols enviar el teu missatge. Si no tens clar a qui t’has de dirigir, no et preocupis, qualssevol dels interlocutors disponibles ho redirigirà a qui correspongui, respectant en tot moment la confidencialitat

3 – Escriu el teu missatge i sigues el més específic possible. Pots adjuntar tant imatges com documentació

4 – Identifica’t o deixa un canal anònim de contacte. En qualssevol dels casos, has d’acceptar la Política de Privacitat

5 – Un cop fets aquests passos, rebràs un missatge com a comprovant que el teu “click” s’ha enviat

En un breu termini contactarem amb tu per tal de poder obtenir més informació i informar-te de l’estat de la tramitació.

Enviar una comunicació a través d’aquesta pàgina web

Pots enviar el teu missatge a través d’aquest enllaç . Recorda utilizar el codi Ametller.

Fer denúncia online