T’has preguntat mai què és un camp d’assaig i com podem aplicar la innovació als camps? Avui et volem explicar un dels projectes d’innovació que estem duent a terme per oferir-te els millors tomàquets amb el màxim sabor i nutrients durant tot l’any.

Tenim un camp d’assaig ubicat a Vilassar de Mar on treballem amb més de 200 varietats de tomàquets per trobar aquelles amb més potencial i major sabor. La singularitat d’aquest camp és que fem diferents proves amb el tipus de fertilització, rec i poda per conèixer en detall les condicions agronòmiques que necessita cada varietat i trobar la varietat més saborosa. Quan aconseguim la combinació ideal, el que fem és cultivar-la en les diferents finques que tenim distribuïdes al llarg de l’eix de mediterrani, amb l’objectiu que puguis gaudir d’un tomàquet singular amb els màxims nutrients i sabor durant tot l’any.

Descobreix el nostre camp d’assaig:

https://www.youtube.com/watch?v=itk6JbLjTmA&list=PL_it555ubt2QdddJS7WTmonqX7Jy5wKEO&index=5

A més, en aquest camp també fem encreuaments amb altres varietats per arribar a aconseguir tomàquets més interessants: amb potencial per créixer, un sabor concret i unes fulles determinades i assagem amb varietats resistents a determinades plagues i fem un seguiment del seu cultiu.

Un projecte d’innovació que ens permet oferir-te els tomàquets més bons, frescos i amb els màxims nutrients.

Troba les millors varietats de tomàquets a la teva botiga habitual o a la botiga online