Els pèsols són un dels productes estrella de la temporada, a més, són un dels aliments més complets i bàsics d’una dieta saludable i ofereixen una àmplia gamma de possibilitats culinàries. De totes maneres, de vegades, ens pot fer mandra pelar-los; per això, a continuació t’expliquem com fer-ho de manera fàcil i ràpida, sense complicacions. Pren nota!

Com pelar pèsols en 5 passos:

  1.  El primer pas és seleccionar els pèsols més frescos i tendres, aquells que tenen la beina ben brillant i estan plens.
  2.  El segon pas consisteix a retirar les beines per pelar els pèsols de manera manual: pots fer-ho prement suaument al llarg de la beina per obrir i treure els pèsols el seu interior. És molt fàcil i pots demanar els més petits de la casa que t’ajudin!
  3.  Un cop obertes les beines, omple un bol gran amb aigua freda i submergeix els pèsols. És recomanable també moure suaument el bol perquè els pèsols xoquin entre si; això ajudarà que les pells externes es desprenguin.
  4.  El quart pas és colar i esbandir sota aigua corrent per eliminar qualsevol resta de pell.
  5.  Finalment, i si no te’ls vols menjar immediatament, eixuga’ls bé i guarda’ls en un recipient hermètic a la nevera.

Amb aquests simples passos, pelar pèsols serà una tasca molt més fàcil i ràpida!

Ara que ja saps com pelar-los fàcilment, troba els pèsols més frescos i tendres a la teva botiga habitual Ametller Origen i a la botiga online!