Si hi ha un plat que no falla mai a l’estiu, aquest és el gaspatxo. Fresquet, refrescant i lleuger, està elaborat a base de tomàquet, ceba i pebrot. Tot i això, cadascú té els seus ingredients secrets que fan que sigui un gaspatxo o sopa de tomàquet única! Quin és el teu?

Mostra’ns el cuinetes que portes a dins

Busquem el gaspatxo o la sopa de tomàquet de l’estiu, per això et necessitem! Treu el cuinetes que portes a dins i explica’ns quina és la teva recepta de gaspatxo estrella! Si participes al concurs, podràs guanyar un xec de 200 € per comprar a les nostres botigues i, el que és encara millor, elaborarem la teva recepta com una edició limitada, personalitzada i solidaria! I és que tots els beneficis de la venda d’aquest producte es destinaran a la Fundació FERO per a la investigació oncològica.

Què has de fer per participar?

Participar és molt i molt fàcil! Només ens has d’enviar la teva manera de fer la recepta aquí. Posteriorment, un jurat escollirà 5 propostes que passaran a la gran final i, si ets un dels escollits, hauràs de cuinar presencialment la recepta a Ametller Origen Mercat d’Autors.

 Participa i ensenya’ns la teva manera de fer el millor gaspatxo o sopa de tomàquet!