Amb l’objectiu de donar a conèixer la manera exclusiva i genuïna de treballar i posar en valor l’origen, el cultiu, la producció i la distribució dels nostres productes des d’Ametller Origen hem posat en marxa la campanya ‘Una manera de fer’.

Amb aquesta acció, fer valdre el nostre expertise als camps, obrador i botigues i reafirmem, una vegada més, el nostre compromís amb el sabor i els aliments frescos i de qualitat i el nostre propòsit de promoure un estil de vida saludable i sostenible facilitant l’accés a una alimentació nutritiva, plaent i neta. Tal com explica el cofundador i conseller delegat d’Ametller Origen, Josep Ametller, a la companyia hem desenvolupat una manera de fer única, un ADN que ens caracteritza, i del qual ens sentim profundament orgullosos.

 Tot el que tastis, aquí té un perquè

Amb aquesta campanya, també volem aconseguir que els nostres consumidors descobreixin quins són els nostres secrets per aconseguir productes diferencials com els tomàquets, el gaspatxo o les truites. Per això, la campanya compta amb diferents missatges com “Sol, sol i més sol. Deixem madurar la fruita a l’arbre per collir-la amb la màxima dolçor”, “Ahir les vam collir, avui te les emportes. Portem les verdures directament del camp a la botiga perquè ni la frescor ni el sabor se’ns perdi pel camí” o “Tenim la paella pel mànec Fem les nostres truites una a una a l’obrador” que el consumidor podrà trobar en diferents formats i suports i que enllaçaran a través d’un codi QR amb la landing de la campanya. L’objectiu és que els consumidors marxin a casa sabent el que s’emporten i puguin conèixer de ben a prop la manera única i genuïna de fer del grup per obtenir aliments de qualitat, amb el màxim sabor i nutrients.

‘Una manera de fer’ és una campanya de marca transversal i 360º, amb accions a totes les nostres botigues, així com en suports on-line (web, xarxes socials, mitjans de comunicació) i off-line (ràdio, premsa i d’altres suports publicitaris convencionals).