• En un moment en que la mobilitat a altres països ha quedat reduïda per la pandèmia de la COVID-19, la companyia ofereix un viatge culinari a través de les receptes típiques de cada país.

  • Es tracta d’un nou concepte gastronòmic on el consumidor es converteix en un autèntic xef. Cada XEFBOX conté els ingredients preparats per elaborar la recepta amb només 10 minuts seguint uns senzills passos.

  • La primera edició de XEFBOX Cuines del món està dedicada a la cuina singapuresa amb tres plats genuïns com són el chicken rice, el beef satay i el laksa.

  • Ametller Origen ha arribat a un acord amb Singapore Airlines per sortejar un total de 6 bitllets d’avió a Singapur entre tots els que adquireixen l’edició XEFBOX Cuines del món Singapur.

Singapur, Mèxic, Israel, l’Índia o el Japó són algunes de les exclusives destinacions on t’apropa Ametller Origen sense sortir de casa. La companyia ha llançat XEFBOX Cuines del món, una nova línia gastronòmica per transportar als consumidors a diferents països del món a través dels sabors més autòctons. “Aquest nou producte neix per donar resposta a les demandes dels nostres clients en un moment en que la mobilitat a altres països ha quedat reduïda per la pandèmia de la COVID-19”, afirma el director general i cofundador d’Ametller Origen, Josep Ametller. “Estem segurs que XEFBOX Cuines del món tindrà una bona acollida entre els consumidors; es tracta d’un producte innovador i atractiu, un passaport per conèixer noves gastronomies sense sortir de casa”, explica.

XEFBOX Cuines del món és un nou concepte culinari on els consumidors, a més de delectar-se amb les millors receptes genuïnes de cada país sense sortir de casa, es converteixen en autèntics xefs. Cada XEFBOX conté els ingredients envasats per tal d’elaborar plats tradicionals d’un país concret de manera fàcil i ràpida, amb només 10 minuts seguint uns senzills passos.

Per a l’elaboració d’aquestes receptes, Ametller Origen compta amb l’assessorament de xefs locals de cada país que treballen juntament amb els xefs de la companyia per aconseguir un resultat final òptim: plats típics amb ingredients autòctons de cada zona.

Tres receptes tradicionals per descobrir la cuina de Singapur

La primera edició de XEFBOX Cuines del món està dedicada a la cuina singapuresa amb tres elaboracions típiques com són el chicken rice (pollastre marinat amb salsa d’ostres i arròs basmati aromatitzat), el beef satay (broquetes de vedella amb puré de pinya i salsa de cacauet) i el laksa (fideus d’arròs amb brou de marisc i llet de coco, acompanyat de gambes, ou i ‘fish cake’).

Ametller Origen ha arribat a un acord amb Singapore Airlines i se sortejaran entre tots els clients que adquireixin l’edició XEFBOX Cuines del món Singapur un total de 6 bitllets d’avió, d’anada i tornada, a Singapur.

La nova línia gastronòmica XEFBOX Cuines del món està ja disponible a la botiga online i a una selecció de botigues físiques d’Ametller Origen a Barcelona (C/ Calvet, 33-37, C/ Numància, 47, C/ Craywinckel, 22-24, Rambla Poblenou, 124 i C/Gran de Gràcia, 15), a Castelldefels (C/ Pompeu Fabra, 4 i C/ Antic Camí Ral de València s/n), a Sant Cugat del Vallès (C/ Cerdanya, 2) i a Sitges (Av. Artur Carbonell, 24 Baixos).