Arriba l’hivern i això és sinònim de cítrics: mandarines i taronges són les fruites de temporada per excel·lència i les reines de les nostres taules durant aquesta època de l’any. A Ametller Origen les cultivem d’una manera concreta als nostres camps pròpis, perquè puguis gaudir d’unes taronges i mandarines ben dolces i sucoses. T’expliquem quin és el secret dels nostres cítrics.

El nostre secret: 12 hores de llum diària

A Ametller Origen comptem amb un total de 21 hectàrees de camps propis de taronges i mandarines distribuïts al llarg de tot l’Eix del Mediterrani, des de les Terres de l’Ebre, fins a Castelló i Andalusia.

I cultivem els mandariners i tarongers seguint unes tècniques concretes per garantir-ne la qualitat i el sabor. En primer lloc, els nostres cítrics reben 12 hores de sol diàries, de manera que aconseguim la dolçor desitjada, en el seu punt òptim. Per això és clau un sistema de poda que ens permeti garantir que la llum arriba a totes les fruites: així aconseguim, a més, unes taronges i mandarines d’un color intens i una mida similar.

D’altra banda, recol·lectem les nostres taronges i mandarines passant per l’arbre fins a quatre vegades, i és que no totes maduren ni al mateix temps ni de la mateixa manera. Perquè te’n facis una idea, els nostres pagesos primer agafen les taronges que estan a la part més alta de l’arbre, concretament a la copa, i que són les que han rebut més hores de sol. Durant la segona passada, recol·lecten les de la part de baix del taronger. Durant la tercera passada, recullen les taronges de l’altra cara de l’arbre i, finalment, durant la quarta passada, agafen les que estan a l’interior, i que són les que han rebut menys sol.

Mandarines clemenules, cultivades als nostres camps de les Terres de l’Ebre

A Santa Bàrbara, a les Terres de l’Ebre, tenim un total de 16 hectàrees de camps propis de mandariners. Per al seu cultiu, utilitzem el reg gota a gota i ho fem amb aigua de pou de la  finca agrícola. Gràcies a aquest maneig de l’aigua i a les hores de llum que reben els nostres arbres fruiters, pots gaudir d’unes mandarines de pell fina, d’un color llustrós i molt sucoses i dolces, amb l’equilibri perfecte entre textura i sabor.

Del camp a la botiga en menys de 24 hores

Sabies que collim avui, perquè puguis gaudir-ho demà? Una de les nostres prioritats és oferir-te un producte de màxima qualitat i frescor, així com de sabor òptim. És per aquest motiu que treballem amb un circuit de comercialització curt, garantint que tan bon punt els nostres pagesos han collit els cítrics, aquests arriben a les nostres botigues en menys de 24h.

 Troba les millors taronges i mandarines a la teva botiga Ametller Origen habitual o a la botiga online, i gaudeix del seu deliciós sabor!