Recepta ous benedict amb salsa holandesa saludable
Dinar/Sopar

Ous benedict amb salsa holandesa saludable

Fàcil
Menys d'una hora
6

Elaboració

  • 1. Comença escalfant aigua dins d’un cassó amb un bol lleugerament més gran per sobre, aquest bol no pot tocar l’aigua.
  • 2. Quan el bol estigui calent, afegeix-hi els rovells amb la sal, el pebre i la mostassa i no paris de remenar. Els rovells s’aniran espessint de mica en mica. Ara ves afegint el iogurt grec i el suc de llimona de mica en mica. Quan ho tinguis tot junt, afegeix-hi la mantega i aparta-ho del foc.
  • 3. En el mateix cassó amb aigua, afegeix-hi un raig de vinagre i quan l’aigua estigui a punt de bullir, trenca un ou dins d’una tasseta de cafè, fes girar l’aigua per crear un remolí i deixa caure l’ou al mig del remolí. Retira’l després de 3 minuts.
  • 4. Els ous poché si els fas al moment de menjar, posa’ls directe al plat a sobre dels blinis, però si els vols preparar amb antelació quan els treguis del foc posa’ls dins d’un bol amb aigua i gel.
  • 5. Per acabar el plat, escalfa els blinis i posa els ous poché a sobre, afegeix les làmines de salmó fumat, unes tires d’alvocat i la salsa holandesa. També pots decorar amb unes fulles de coriandre i ceba tendra tallada ben fineta.