• La companyia d’alimentació i l’entitat han impulsat la campanya “L’estil de vida com a arma per a la prevenció” amb l’objectiu de conscienciar a la població sobre la importància de seguir uns hàbits de vida saludables per prevenir el risc de patir determinats tipus de càncer, com el digestiu. 
  • Ametller Origen ha donat 1€ per cada ampolla de gaspatxo venuda durant la setmana de la salut digestiva. En total, s’han recaptat 7.420€ que la Fundació FERO destinarà al Programa de Diagnòstic Molecular Avançat (DIAMAV) del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) que possibilita el diagnòstic i tractament  personalitzat per a cada pacient.

1Ametller Origen, companyia d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat, ha impulsat juntament amb la Fundació FERO la campanya “L’estil de vida com a arma per a la prevenció”, una acció solidària amb la qual busquen conscienciar a la població sobre la importància de seguir uns hàbits de vida saludables per prevenir determinats tipus de càncer i recaptar fons per impulsar la recerca d’aquesta malaltia.

El nostre objectiu és el de promoure uns hàbits de vida més saludables i sostenibles i, per tant, teníem la necessitat de col·laborar amb la Fundació FERO per ajudar en la recerca del càncer, així com en la divulgació d’un estil de vida saludable per prevenir determinades malalties cròniques, com poden ser alguns tipus de càncer”, ha explicat Josep Ametller, director general i cofundador d’Ametller Origen.  

La iniciativa ha consistit en la donació d’1€ per la venda de cada ampolla de gaspatxo Ametller Origen 1L a les 114 botigues físiques i a la botiga online durant cinc dies. Un producte saludable, elaborat a l’obrador d’Ametller Origen, amb ingredients frescos i 100% naturals que s’inclou dins d’una dieta equilibrada.

En total, s’han venut 7.420 gaspatxos, que s’han traduït en 7.420 € que es destinaran al Programa de Diagnòstic Molecular Avançat (DIAMAV) del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) amb el qual es realitza una caracterització molecular dels tumors per tal d’identificar les alteracions moleculars susceptibles ser tractades amb teràpies dirigides . “Estem molt contents de la gran acollida que ha tingut la campanya i de la quantitat recaptada, ja que ens permetrà seguir impulsant la recerca translacional al nostre país, tan important i necessària”, ha afirmat la directora de la Fundació Fero, Piru Cantarell.

 Paral·lelament, Ametller Origen i la Fundació FERO han ofert una xerrada divulgativa, a càrrec de la Dra. Marta Castroviejo, dietista-Nutricionista, Biotecnòloga i Màster en Immunologia Avançada, sobre la importància de seguir uns hàbits de vida saludables en la prevenció del càncer. Castroviejo ha posat especial èmfasi en la necessitat de seguir una alimentació saludable, practicar exercici físic, dormir les hores recomanades i gaudir d’una bona salut mental.