Un regal per a tots els gustos

Triar el regal perfecte de Nadal mai és tasca fàcil. Regala als teus amics o familiars una de les 4 experiències que et proposem, carrega-les amb l’import que vulguis i que cadascú esculli els productes que més li agradin de les nostres botigues.

Amb les nostres targetes regal segur que l’encerteràs!

4 experiències a escollir

Pels fans de l’alimentació saludable

Desitja salut regalant-la a qui més estimes. Amb aquesta targeta regal l’afortunat o afortunada que la rebi trobarà una guia amb receptes saludables i totes les claus per aprendre a menjar de manera equilibrada.

Pels amantsdels vins i els formatges

Si la persona a qui li has de fer el regal és fan dels vins i els formatges, aquesta experiència és el regal perfecte per aprendre a combinar a la perfecció aquests dos plaers de la gastronomia. Juntament amb la targeta, l’afortunat o afortunada que la rebi trobarà una guia amb tot el que necessita per preparar un maridatge a casa.

Cuinetes per un dia

Aquesta targeta és perfecta per regalar a aquelles persones que els hi agrada innovar i preparar noves receptes a la cuina. Juntament amb la targeta regal, l’afortunat o afortunada que la rebi trobarà una guia feta pel nostre cuiner, en Cintet, amb consells bàsics per triomfar a la cuina i un munt de receptes de plats tradicionals reinterpretats amb un toc modern.

Gourmet experience

Has de fer-li un regal a algú molt sibarita? Aquesta targeta és perfecta per a ell! Juntament amb la targeta, l’afortunat o afortunada que la rebi trobarà una guia amb totes les propostes gastronòmiques dels nostres xefs que trobarà a les botigues: La cuina tradicional del Nandu Jubany, la cuina japonesa del Hideki Matsuhisa, el menjar xinès del Josep Maria Kao, la cuina italiana dels Fratelli Colombo i les postres de l’Albert Adrià!