Activitats de cuina a Barcelona per a empreses i col·lectius

A Ametller Origen Mercat d'Autors organitzem diferents activitats gastronòmiques per a empreses i col·lectius amb l'objectiu de reforçar vincles entre els col·laboradors, gaudir d'una bona estona i aprendre a cuinar plats saborosos i saludables!

MÉS INFORMACIÓ

Team Building de cuina a Ametller Origen i sopars gastronòmics

Et proposem diferents formats de tallers de cuina i t'oferim la possibilitat de completar l'experiència amb un sopar privat al nostre restaurant (C/Numància, 47. Les Corts, Barcelona).

Quins tallers oferim per a activitats d'empresa i grups?

Showcookings

De la mà del nostre cuiner Cintet oferim demostracions gastronòmiques amb receptes de temporada o bé sobre temàtiques concretes. Els participants poden seguir el pas a pas, resoldre dubtes, obtenir consells i, degustar els plats elaborats durant la sessió.

Tallers de cuina

Treu el cuinetes que portes a dins! 
Tallers fets a mida per a empreses i col·lectius 
que vulguin aprendre a cuinar receptes fàcils i de temporada, per després poder aplicar en el dia a dia.

Competició de cuina

Un taller de cuina contra rellotge on els participants es divideixen en diferents equips i competeixen per ser els guanyadors del repte que proposa el nostre cuiner Cintet. Una recepta, un llistat d'ingredients i temps limitat per cuinar-la i presentar-la de forma creativa!

Xerrades de nutrició

Un tàndem perfecte: aprendre a cuinar de manera saludable i saborosa mentre descobreixes de la mà de la nostra experta en nutrició, la Dra. Eulàlia Vidal, com combinar els diferents grups d'aliments, quins beneficis aporten, etc. Aquestes sessions poden ser o bé en format taller de cuina o en format showcooking.

Esdeveniments gastronòmics privats

Si estàs buscant un espai on poder organitzar un networking o bé un sopar d'empresa per gaudir de bon menjar i amb la millor companyia del teu equip, a Ametller Origen Mercat d'Autors ens encarreguem de crear experiències gastronòmiques úniques.

Tallers de cuina + sopar gastronòmic

Tallers fets a mida per a empreses i col·lectius que vulguin aprendre a cuinar receptes fàcils i de temporada i acabar la jornada amb un sopar privat per a tot l'equip al nostre restaurant.

Si estàs buscant una jornada d'equip a Barcelona, coneix les diferents opcions que t'oferim!

CONTACTAR

Si estàs buscant una jornada d'equip a Barcelona, coneix les diferents opcions que t'oferim!

    *Camps obligatoris