Oportunitats laborals

Si ets una persona vital i amb passió per la teva feina, et busquem a tu!  T’oferim feina estable i un projecte professional en diferents àrees de la companyia:

Botigues

T'apassiona el sector del Retail? Vols treballar en un lloc on t'ofereixin l'oportunitat de treballar amb un producte de gran qualitat alhora que puguis oferir un servei i assessorament personalitzat al client?
Veure més

Serveis corporatius

Desenvolupa la teva carrera professional al nostre departament de serveis corporatius. Comptem amb dues oficines centrals, ubicades a Olèrdola i Barcelona.
Veure més

Logística

Ajuda'ns a fer arribar el millor producte a les nostres botigues i a casa teva! Incorpora't al nostre departament de logística i treballa als nostres magatzems i centres logístics.
Veure més

Agràries

Cultivem les fruites, verdures i hortalisses de manera sostenible i eficient, garantint el menor impacte ambiental. Uneix-te al nostre equip i treballa a les nostres finques agrícoles.
Veure més

Obradors

El nostre obrador central és una cuina de 4.000 m² on elaborem una àmplia gamma de productes frescos com les truites, les sopes i cremes i els plats cuinats. Uneix-te al nostre equip i treballa amb el millor producte!
Veure més

Si ets una persona entregada, vital i amb passió per la teva feina, et busquem!

ET BUSQUEM A TU!