Josep Ametller, conseller delegat i cofundador d’Ametller Origen, Joan Batlle, soci i director de R+D+I de Batlleiroig i Ignasi Grau, enginyer agrònom d’IGREMAP van ser entrevistats aquest dissabte passat al programa d’actualitat La Finestra Gelidenca, de ràdio Gelida.

Durant l’entrevista, Ametller va parlar dels principals canvis que s’han fet al projecte actual respecte al del 2017, l’aposta de la companyia per Gelida i com l’Agroparc “és un exemple que mostra que és possible fer un canvi de paradigma en el sector agroalimentari i produir aliments de manera més sostenible, eficient i, sobretot, circular”. Tanmateix, va explicar com el projecte vol ser un pol d’atracció de talent i convertir-se en el punt de trobada de l’agricultura sostenible del sud d’Europa.

Per la seva banda, Batlle va explicar com s’ha treballat perquè l’Agroparc integri el món agrícola amb l’industrial, gràcies a un projecte innovador d’integració paisatgístic. Així mateix, també va voler destacar que “l’Agroparc és el primer projecte a Catalunya d’interès territorial promogut per un privat”. Finalment, Grau ha posat èmfasi en com l’Agroparc protegeix i respecta el territori i en fomenta la biodiversitat.

Escolta l’entrevista completa aquí.