Si hi ha una tendència al mercat alimentari aquesta és la dels productes alts en proteïnes. Uns aliments, ja siguin postres, batuts o galetes, que ja no només consumeixen els esportistes, sinó que cada cop han guanyat més adeptes entre la població en general.

I és que les proteïnes són molt importants per gaudir d’una bona salut i tenen funcions essencials per a l’organisme com el bon funcionament del sistema digestiu i hormonal o mantenir els músculs en bon estat, entre altres. És per això que en situacions en les que no hi ha una ingesta òptima de proteïna, com pot ser tenir poca gana, una bona opció és integrar la proteïna en altres aliments saludables com poden ser les cremes de llegums, verdures o alguns làctics.

Cremes altes en proteïnes: pioners al mercat

Tot i que el més habitual són les postres altes en proteïnes, com els iogurts, les mousse, els batuts, els púdings, les galetes o els cereals, des d’Ametller Origen hem estat pioners i hem elaborat, al nostre obrador d’Olèrdola, les primeres cremes proteiques del mercat: una crema de verdures -espinacs i formatge- (25 g de proteïna/envàs de 485 ml) i una crema de cigró, tofu i miso (28 g de proteïna/envàs 485 ml).

Unes alternatives delicioses perquè puguis assegurar la ingesta de proteïna en el teu dia a dia i que estem segurs que quan les provis voldràs repetir!

Troba tots els productes PRO+ a la teva botiga habitual o a la botiga online!