Vols una idea diferent elaborada amb carn per sorprendre el Dia de Reis? Tranquil que no et traurem el tortell de Reis! El carnòleg, expert en carn, et proposa dues receptes diferents, originals i fredes com a alternativa pel dinar del Dia de Reis. Som-hi!

Mortadel·la de Bolonya com a entrant

Es tracta d’una recepta molt fàcil i que se serveix freda. Demana a la teva carnisseria Ametller Origen que et tallin la mortadel·la de Bolonya molt fineta. A casa, treu-la de la nevera una estoneta abans de menjar-te-la. Posa-la a un plat i col·loca unes escames de parmesà per sobre. Acaba la recepta amb un rajolí d’oli tofonat. El resultat és una delicatessen que segur que repetiràs!

Medallons de pollastre amb provolone i bacó: una recepta senzilla i deliciosa

Aquesta recepta es pot servir com a entrant. Demana a la teva carnisseria, amb antelació, que et preparin un pollastre farcit de provolone i bacó. Cuina’l i, un cop fred, guarda’l a la nevera. El matí següent talla’l i serveix-lo tebi en una base de patates petites. És com un embotit de Nadal que dona un toc festiu a la taula.

De segon, pots preparar un plat de carn com per exemple un cabrit, un fricandó o un filet de vedella. Ah i, finalment, guarda’t una mica d’embotit per un bon tros de tortell de reis.

Troba totes les varietats de carn i preparats carnis a la teva carnisseria Ametller Origen