És una de les nostres verdures estrella i amb la qual ‘volem canviar el món’; parlem de les bledes. Diàriament portem els manats de bledes més frescos i saborosos dels nostres camps a les botigues. Vols saber on i com els cultivem? T’ho expliquem a continuació.

El 100% de les bledes són de collita pròpia

Actualment, tenim bledes plantades als nostres camps propis del Vallès, concretament a les poblacions de Vilanova del Vallès i de La Roca del Vallès, en un total de 8 hectàrees, i les recol·lectem des de principis del mes de maig fins a finals d’octubre.

Collita abans de les 12 h

Un dels secrets per mantenir les bledes molt fresques són les tècniques de cultiu i recol·lecció que apliquem per oferir-te el millor producte. En primer lloc, collim les bledes sempre abans de les 12 del migdia, així evitem les hores més fortes de sol i que, per tant, es panseixin. D’aquesta manera, ens assegurem que estan ben fresques i, com més fresques, més bones de sabor i més tendres a la boca.  D’altra banda, collim els manats de bledes manualment un a un. Amb compte, tallem la part inferior del tronxo i les lliguem amb una goma per, posteriorment, encaixar-les. Seguidament, les netegem, perquè arribin el màxim de netes a l’establiment, i les tornem a posar en caixes per enviar-les, en menys de 12 h, a les nostres botigues. Gràcies a tots aquests procediments pots gaudir d’unes bledes úniques i de sabor excepcional.

Troba les bledes més bones i més fresques a la teva botiga habitual o a la botiga online i gaudeix d’aquesta verdura!