En un tancar i obrir d’ulls s’han acabat les vacances i tornem a la feina, les tasques del dia a dia, extraescolars, etc. Per a la majoria de les persones, setembre és moment de tornar a començar, d’adquirir nous hàbits saludables –com seguir una alimentació saludable i practicar esport- o bé recuperar-los després dels excessos de l’estiu. Aquí estem per ajudar-te a fer que la tornada a la rutina sigui tan lleugera com sigui possible!

No saps per on començar? Pren nota d’aquests consells que t’ajudaran a poder planificar millor la tornada i a estalviar:

  • Prepara una llista de la compra: abans d’anar a comprar, revisa la nevera, el congelador, el rebost i els prestatges i prepara la llista de la compra. D’aquesta manera, evitaràs comprar productes que ja tinguis a casa.
  • Aprofita les promocions: setembre està ple de promocions! A totes les nostres botigues i a la botiga online, trobaràs descomptes i promocions per ajudar-te a estalviar. Recorda activar també els cupons descompte que trobaràs a la nostra App. Revisa’ls abans d’anar a comprar i activa aquells que més t’interessin!
  • Un cop a casa, renta les fruites i les verdures; d’aquesta manera es mantindran fresques durant molt més temps.
  • Guarda els embotits tallats en un recipient hermètic; així no s’assecaran i duraran molt més temps.
  • Amaneix els teus plats amb oli d’oliva de la conserva del bonítol. Ja veuràs que bo queda!
  • Aprofita el líquid dels llegums en conserva com un substitutiu vegà de la clara d’ou.

 Menú saludable i econòmic

Vols començar a cuidar la teva alimentació o bé reprendre-la després de l’estiu, però et falten idees? Menjar saludable també és sinònim d’alimentació saborosa i variada. Perquè tinguis opcions de menjar diferents, t’hem preparat el menú de l’estalvi saludable, una proposta de menú setmanal que inclou fruita i verdura fresca i de temporada, cereals integrals, llegums, ous, carn, peix… Un pla d’alimentació saludable i econòmica!