De pell vellutada com el préssec, però de forma aixafada i polpa blanca, el paraguià és una fruita dolça molt popular durant els mesos d’estiu. A continuació t’expliquem on cultivem els nostres paraguaians, així com les tècniques que utilitzem perquè siguin tan bons i dolços!

 Més de 79 hectàrees de camps propis

Actualment, tenim gairebé 80 hectàrees de camps propis de paraguaians, concretament al Penedès , a les Terres de l’Ebre (Camarles) i a Múrcia. Tanmateix, treballem amb famílies pageses associades que tenen el mateix amor per la terra que nosaltres i amb les quals compartim informació i coneixements sobre tècniques de cultiu per garantir fruites i verdures amb el màxim sabor i nutrients i un baix impacte, sempre seguint els nostres estàndards de qualitat així com unes tècniques específiques de cultiu, especialment centrades en l’agricultura sostenible, per oferir un producte fresc, genuí i de màxima qualitat. En el cas dels paraguaians, aquestes famílies tenen els cultius situats, principalment, a la zona de Lleida.

Sol, sol i més sol

Per cultivar els paraguaians, els nostres pagesos segueixen les mateixes tècniques que en el cas dels préssecs. Supervisen que tots els fruits rebin llum solar per assegurar uns paraguaians dolços i gustosos. Prioritzem la qualitat a la quantitat, perquè per a nosaltres és primordial oferir un producte amb el màxim sabor.

A l’hora de collir-los, esperem que la fruita maduri a l’arbre per agafar-la en el seu punt òptim i les encaixem directament per enviar-les a les botigues en menys de 12 hores, d’aquesta manera, mantenim la frescor del producte i evitem un excés de manipulació.

Gaudeix dels millors paraguaians a Ametller Origen. Troba’ls a la teva botiga habitual i a la botiga online!