Ho sabem, amb aquesta calor no ve de gust res més que alguna cosa ben fresqueta per refrescar-se. Avui et presentem una alternativa original per fer passar la calor: les sopes fredes. I és que si l’estiu és calent, que millor que una bona sopa freda! Si t’agraden, t’encantaran les nostres sopes i gaspatxos, superoriginals, diferents i saludables.

El secret de les nostres sopes fredes

Saps per què les nostres sopes fredes són tan bones? T’expliquem els nostres dos secrets:

  • Les elaborem amb fruita i verdura de collita pròpia, fresca i de temporada: utilitzem vegetals i fruites dels nostres camps per preparar els millors gaspatxos i sopes.
  • Les elaborem artesanalment al nostre obrador: treballem amb petits volums de sopa i amb marmites obertes per anar modificant i rectificant el sabor de la crema, com si l’estiguéssim preparant a la cuina de casa nostra.

A més del gaspatxo de tomàquet, pots trobar també gaspatxo d’albercoc i mango o d’alvocat i poma o de cirera. Els has provat?

3 beneficis de les sopes fredes

A més de delicioses són supersaludables, vols saber per què?

  • Riques en fibra: les fruites i les verdures són font de fibra, que ajuden a regular el teu trànsit intestinal, la teva microbiota i ajuden a combatre l’estrenyiment.
  • Font de potassi: sabies que totes les fruites i verdures són riques en potassi? Aquest mineral és imprescindible per regenerar els músculs, així que les sopes fredes són ideals per als esportistes.
  • Superhidratants: A l’estiu, suem més de l’habitual, per aquest motiu, les sopes fredes i els gaspatxos són ideals per a recuperar-se i hidratar-se.

 Amb què acompanyar la teva sopa freda?

En primer lloc, has de saber que les sopes fredes no només són bones com a entrant per dinar o sopar; sinó que també pots optar per prendre-les a mig matí o per esmorzar, especialment aquelles que incorporen alguna fruita.

De totes maneres, si les esculls com a entrant, l’ideal perquè sigui un plat complet és que les acompanyis de segon amb un peix o carn i una mica d’arròs o patata. Una idea és combinar un gaspatxo amb un peix a la planxa i arròs integral o una vichyssoise freda amb un pit de pollastre i un parell de patates al forn. De postres, pots optar per una peça de fruita o un iogurt.

També pots enriquir les teves sopes fredes amb els millors toppings El Cintet t’ho explica en aquest vídeo:

 Ja pots trobar les millors sopes fredes a la teva botiga habitual Ametller Origen o a la botiga online!